Dit is Zappaz

Zappaz is een toegankelijk, gastronomisch tapasrestaurant waar je kan dineren in een sfeervol kader. 's Middags serveren we een lunch en 's avonds kies je voor gastrotapas in een 5-, 6- of 7-gangen diner. Of voor de liefhebber bieden we de sharing-menus aan, waarbij delen centraal staat. Bij Zappaz geniet je van een omgeving met fijne muziek, ambiance, en een vleugje rock and roll.

Het gastro-tapasmenu laat je proeven van een selectie van wereldse smaken waarbij je kiest voor 5, 6 of 7 gastronomische tapas. 

Wil je de sfeer van de keuken meeproeven, dan kan je aan onze bar jouw gerechtjes ontdekken.

Samen met onze Gastro-tapas kan lekkere en originele cocktails, bubbels, bieren, gin&tonic proeven en ontdekken.

Naast de open keuken, serveren ook de chefs in de mate van het mogelijke de tapas aan je tafel.

Team

Seppe Dezeure

Studeerde aan de hotelschool 'Ter Duinen' Koksijde en deed er ook een specialisatiejaar 'wereldgastronomie en specialiteiten restaurant'. Tijdens zijn studies deed hij stages in Restaurant 'Arenberg' en Restaurant 'Trente' in Leuven. Om het rock and roll gehalte van de keuken te voelen deed hij nog een stage in restaurant 'Apicius' in Valencia. Tijdens deze ervaring in Valencia is zijn voorliefde voor gastronomische tapas ontstaan. Verder werkte hij nog in restaurant 'Luzine' in Leuven.