Dit is Zappaz

Zappaz is een toegankelijk, gastronomisch tapasrestaurant waar je kan dineren in een sfeervol kader. 's Middags serveren we een lunch en 's avonds kies je voor gastrotapas in een 5-, 6- of 7-gangen diner. Of voor de liefhebber bieden we de sharing-menus aan, waarbij delen centraal staat. Bij Zappaz geniet je van een omgeving met fijne muziek, ambiance, en een vleugje rock and roll.

Het gastro-tapasmenu laat je proeven van een selectie van wereldse smaken waarbij je kiest voor 5, 6 of 7 gastronomische tapas. 

Wil je de sfeer van de keuken meeproeven, dan kan je aan onze bar jouw gerechtjes ontdekken.

Samen met onze Gastro-tapas kan lekkere en originele cocktails, bubbels, bieren, gin&tonic proeven en ontdekken.

Naast de open keuken, serveren ook de chefs in de mate van het mogelijke de tapas aan je tafel.

Team

Seppe Dezeure, headchef

Studeerde aan hotelschool 'Ter Duinen' Koksijde en deed er ook een specialisatiejaar 'wereldgastronomie en specialiteiten restaurant'. Tijdens zijn studies deed hij stages in restaurant 'Trente' in Leuven, in 'Apicius' in Valencia en The Jane Antwerp. Verder werkte hij nog in restaurant 'Arenberg' in Heverlee en restaurant 'Luzine' in Leuven.

Bruno Deturck, maitre

Bruno is onze zaalverantwoordelijke. Hij studeerde af in Ter Duinen, Koksijde. Hij deed ervaring op in restaurant Spaans Dak te Heverlee. Naast zijn uitstekend organisatorisch talent, is hij zeer spontaan en klantvriendelijk aangelegd. Samen met het zaalteam zal hij de perfectie nastreven.

Stef Weets, Sommelier

Met zijn 30 jaren ervaring zorgt hij voor de passende wijnen bij de verschillende tapas. Hij zorgt bovendien voor een evenwichtige wijnkaart met zorgvuldig gekozen wijnen uit verschillende landen en streken.

Arno Weymeels, chef de partie

Is de jongste van de keukenbrigade. En is tevens de laatste die het team heeft vervoegd. Werkte o.a. in restaurant 'Nuance' en in 'Essenciel', waar hij sous chef was. Hij staat in voor de amuses en de koude keuken.