Algemene Voorwaarden

Allergenen, intoleranties en diëten

Het menu dat wij serveren is een uitgebalanceerd menu, waar elk detail bijdraagt tot een groter geheel. Hierdoor kunnen wij maar beperkt rekening houden met allergenen, intoleranties en diëten . Wij houden rekening met zwangerschap, notenallergie en schaal,- en schelpdieren allergie. Ook is een vegetarisch menu verkrijgbaar. Een veganistisch of lactosevrij menu heeft een te grote invloed op de kwaliteit die wij willen bieden en kunnen wij hierdoor niet voorzien. Dit alles dient op voorhand meegedeeld te worden bij de reservatie, indien u dit niet doet bestaat de kans dat de gewenste zaken niet voorradig zijn of wij een supplement per aanpassing moeten aanrekenen.

Reserveren en annuleren.

U kan heel makkelijk online reserveren via ons online reserveringsysteem. U kan maximaal 3 maanden op voorhand reserveren. Elke eerste dag van de maand gaat er een nieuwe maand open. Voor reservaties van meer dan 8 personen kan u telefonisch of via mail reserveren. Voor reservaties meer dan 5 personen vragen wij een voorschot van 50 euro per persoon. Dit bedrag word dan in mindering gebracht bij het afrekenen na uw bezoek. Wij aanvaarden enkel annuleringen via mail of telefoon, een sms is geen geldige annulering. U kan uw reservatie maximum 24 uur op voorhand annuleren tot en met 5 personen, groepen vanaf 6 tot 48 uur op voorhand. Anders kunnen wij een vergoeding van 50 euro per persoon vragen. Ook benadrukken we graag nog even dat wij, ook als u niet met het exact gereserveerde aantal personen aankomt, een kost moeten aanrekenen. Desondanks wij allemaal dierenvrienden zijn, kunnen wij deze in het restaurant niet toelaten. Laattijdige annuleringen omwille van het verbod op dieren geeft ons het recht om 50 euro per persoon als vergoeding te vragen.

Prijswijziging

Onze menu veranderd elke twee maanden, wat wilt zeggen als u voor de huidige menu reserveert dat u de aangegeven prijs betaald. Reserveert u buiten deze 2 maanden, zijn prijswijzigingen mogelijk. Bij reservatie gaan wij ervan uit dat u kennis genomen heeft van deze voorwaarden en u begrijpt dat dit noodzakelijk is om een goede en correcte werking van het restaurant te voorzien.